[uClinux-dev] after discovery is done, ircomm stuck in hw_sto pped =1

Karl(Kai) Ji k.ji at cn.metrologic.com
Tue Mar 11 22:04:59 EST 2003


Then I just got IrDA module inside VZ working.  Previous patch should not
set PRESEL bit @NIPR2. 

Karl


-----Original Message-----
From: Karl(Kai) Ji [mailto:k.ji at cn.metrologic.com]
Sent: 2003?2?21? 11:46
To: 'uclinux-dev at uclinux.org'
Subject: RE: [uClinux-dev] after discovery is done, ircomm stuck in hw_sto
pped =1

Thanks Markus.

I figured this out.  That is caused by mis-configured dongle.  IRDA stack
works very well.

Regards,
Karl


-----Original Message-----
From: Markus Pietrek [mailto:maillist at fsforth.de]
Sent: 2003?2?20? 16:26
To: uclinux-dev at uclinux.org
Subject: Re: [uClinux-dev] after discovery is done, ircomm stuck in hw_sto
pped =1

Hi

> Thanks.  I will make a try.   Just now, I turn the debug level to zero,
but
> it does not work.
> Some messages say "IrLAP, no activity on link!"

I wouldn't worry about that. Without having analyzed the error message, I
think it is telling us that IrLAP is idle.

Bye,
--
Markus Pietrek
FS Forth-Systeme GmbH
Phone: +49 (7667) 908 145,  FAX +49 (7667) 908 221


_______________________________________________
uClinux-dev mailing list
uClinux-dev at uclinux.org
http://mailman.uclinux.org/mailman/listinfo/uclinux-dev
This message was resent by uclinux-dev at uclinux.org
_______________________________________________
uClinux-dev mailing list
uClinux-dev at uclinux.org
http://mailman.uclinux.org/mailman/listinfo/uclinux-dev
This message was resent by uclinux-dev at uclinux.org



More information about the uClinux-dev mailing list