[uClinux-dev] Can't find init

Bruce Paterson bruce at tele-ip.com
Mon Nov 26 22:58:11 EST 2001


Hi,

Well I've sucessfully got the newer 2.4.x kernel running on the 68360,
except for one last step (I hope).
The ROM-FS is found and loads sucessfully (now), but after that I get a
kernel panic: no init found.

My romfs filesystem looks ok to me, and it certainly has a /bin/init
(the base one, not the busybox
one). My /etc/rc and /etc/inittab files look ok to me.

If anyone has any specific hints where to look that would be great !

I am attempting to debug init/main.c where it tries to run init, but
since right at the moment I'm
using the original coff patched gdb to debug the elf based distro it's a
bit of a mess :-)
Yes of course I'll be getting some elf tools going shortly (thinking of
going straight to Insight).

Cheers,
Bruce
-------------------------------------------------------------------------
This email and any files transmitted with it are confidential and
intended
solely for the use of the individual or entity to whom they are
addressed.
If you have received this email in error please notify the system
manager.

    /\\\/\\\/\\\    /   /    Bruce Paterson          VK3TJN
   /  \\\ \\\ \\\  /   /     Senior Design Engineer
  /   /\\\/\\\/\\\/   /      87 Peters Ave, Mulgrave, Vic, 3170
 /   /  \\\ \\\ \\\  /       PO Box 4112, Mulgrave, Vic, 3170, AUSTRALIA
/   /    \\\/\\\ \\\/        Ph: +61 3 8561 4232  Fax: +61 3 9560 9055
      Tele-IP Ltd.           Email: bruce at tele-ip.com    Icq: #32015991
                             WWW:   http://www.tele-ip.com
--------------------------------------------------------------------------
This message resent by the uclinux-dev at uclinux.org list server http://www.uClinux.org/



More information about the uClinux-dev mailing list