[uClinux-dev] stability problems on net+arm

Duke Cho duke at embeddedweb.co.kr
Tue Nov 20 07:24:21 EST 2001


Hi,

I'm using the board, too. But I have no problem like that.
I have been developing the applications through NFS.
Check your networking environment, your HOST or network collision...??
Please, tell me more information about that problem.

==============================
    ^___^

    Duke Cho
    Embedded Web Co., Ltd., Korea
    duke at embeddedweb.co.kr
==============================

----- Original Message ----- 
From: <danielgrosse at web.de>
To: <uclinux-dev at uclinux.org>
Sent: Tuesday, November 20, 2001 7:32 PM
Subject: [uClinux-dev] stability problems on net+arm


> Hi,
> 
> I'm using an evaluation board from Netsilicon with an net+arm (net+40) cpu. I have an uclinux kernel version 2.0.38.1pre7arm provided by NET+Lx 1.0. The system seems to work fine, but when I use the ethernet mount something via NFS or using ftp after a few minutes the system hangs with no error message. It just stops. I have no idea about the reason. Does anybody use the NET+ARM cpu with uclinux 2.0.38.1pre7arm on a Netsilicon board and has similar problems? I don't think it's a hardware problem because i have another board (very similar to the original Netsilicon board) and have the same problem with this one. What can I do to find the bug?
> 
> 
> Thanks,
> D. Grosse
> danielgrosse at web.de
> 
> 
> 
> ____________________________________________________
> Berufsunfähigskeitversicherung von Mamax bei WEB.DE. 
> Jetzt informieren! http://bu.web.de
> 
> This message resent by the uclinux-dev at uclinux.org list server http://www.uClinux.org/
This message resent by the uclinux-dev at uclinux.org list server http://www.uClinux.org/



More information about the uClinux-dev mailing list